Van Kessel twee jaar langer bij Telenet Fidea Lions

Van Kessel twee jaar langer bij Telenet Fidea Lions

foto: Orange Pictures / Dick Soepenberg

dinsdag 7 februari 2017 om 12:29

Corné van Kessel werkt ook de komende twee seizoenen zijn crosses af in het shirt van Telenet Fidea Lions. De 25-jarige Veldhovenaar is al sinds 2009 verbonden aan de ploeg van Sven Nys. De teammanager bracht het nieuws zelf naar buiten via Twitter.

Tien jaar in dienst
Zijn hernieuwde contract loopt tot het einde van 2019, waardoor Van Kessel tegen die tijd tien jaar bij Telenet Fidea Lions rijdt. “Ik voel me goed in de ploeg. En dat is het belangrijkste voor mij. Daarom kies ik nu ook voor een verlengd verblijf. Ik ga er alles aan doen om er nog mooie jaren van te maken. […] Dit is een bevestiging dat ik een goed seizoen heb gereden. Bijna op elk parcours heb ik een goed resultaat kunnen neerzetten. Daar heb ik afgelopen zomer hard voor gewerkt met mijn trainer Kris Wouters”, vertelt hij in een persbericht.

Nys tevreden
Nys zelf is blij met het aanblijven van onze landgenoot. “Corné heeft de afgelopen winter heel constante prestaties geleverd. Maar daarnaast is Corné ook een erg aangename renner om mee te werken, hij staat altijd klaar voor het team en geeft zich elke training en elke wedstrijd voor de volle honderd procent.” Naast van Kessel liggen voor 2018 ook Lars van der Haar, Daan Soete en Europees beloftenkampioen Quinten Hermans vast. De contracten van Toon Aerts en Tom Meeusen lopen af, waarbij vooral de laatste niet zeker is van een langer verblijf.

Dit artikel delen:

7 Reacties

Jowinho 7 februari 2017 om 12:37

Mooi, heeft dit jaar ook een stap vooruit gezet.
Dit seizoen maar 2 keer buiten de top tien geëindigd

HoofdIsVrij 7 februari 2017 om 13:08

Heeft dit jaar inderdaad een stap gezet, maar door de hevige concurrentie presteert hij wel minder dan andere jaren (werd een jaar of 3 geleden nog 3de in de WB dacht ik).

albertooo 7 februari 2017 om 15:20

@Hoofdisvrij
Twee jaar geleden nog. Met WvA en MvdP die nog vooral bij de beloften reden en een Nys volledig uit vorm.

Sephiroth 7 februari 2017 om 15:43

Super! die jongen is toch een mooie subtopper.

sooike 7 februari 2017 om 21:48

Loon naar werken Corné ! Proficiat!

Stenalic 7 februari 2017 om 22:47

Benieuwd of er nog een plekje voor Tommeke is. Verdienen doet hij het zeker.

Sunrider 8 februari 2017 om 03:18

Van Kessel is meer een diesel onder de veldrijders, eenmaal op stoom zeer standvastig. Het rommelt wel in die ploeg met Meeuwsen voornamelijk.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair