‘Vacansoleil-DCM geïnteresseerd in Juan José Cobo’

woensdag 12 oktober 2011 om 21:29
'Vacansoleil-DCM geïnteresseerd in Juan José Cobo'

foto: Sirotti

Vacansoleil-DCM heeft interesse in Juan José Cobo, de winnaar van de voorbije Ronde van Spanje. Althans, dat schrijft de Spaanse krant El Diario de Montañes. Cobo kan dan wel gewoon bijtekenen bij Geox-TMC, maar omdat er nog steeds geen definitief akkoord is, liggen er drie ploegen op de loer om hem te strikken: Vacansoleil-DCM, Katusha en een niet nader genoemd Frans team.

Joxean Fernández, sportief manager van Geox-TMC, vertelde de Spaanse krant nochtans dat een akkoord met Cobo in de maak was, maar dat wordt ontkend door Antonio Sánchez, Cobo’s zaakwaarnemer: “Geox wil het contract inderdaad verlengen, maar dan moet er wel een contract ondertekend worden. Sinds een gesprek met algemeen manager Mauro Gianetti 1 oktober hebben wij echter niets meer van de ploeg vernomen.”

Update 22.50:
Inmiddels heeft de ploeg Vacansoleil-DCM zelf via Twitter laten weten dat de interesse van hun kant nooit bestaan heeft: “Ondanks dat de Spaanse krant El Diario de Montañes suggereert dat we geïnteresseerd zijn in Cobo, kunnen we zeggen dat we nooit interesse hebben getoond of met hem gepraat hebben.”

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone