Uno-X presenteert nieuwe cosponsor én outfit voor de Tour de France
foto: Uno-X
dinsdag 6 juni 2023 om 09:35

Uno-X presenteert nieuwe cosponsor én outfit voor de Tour de France

Uno-X zal deze zomer debuteren in de Tour de France en dat doet de ploeg met een nieuwe cosponsor aan boord. Supermarktketen REMA 1000 sluit zich tijdens de Tour aan bij het Noorse ProTeam. Speciaal voor de Ronde van Frankrijk is een nieuw tenue ontwikkeld waar de naam van REMA 1000 op prijkt.

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

REMA 1000 is net als Uno-X Mobility onderdeel van Reitan Retail. “De Tour de France is een van de belangrijkste sportevenementen ter wereld en ik verwacht dit jaar een bijzonder groot aantal fans uit Noorwegen en Denemarken”, legt Ole Robert Reitan, de CEO van Reitan Retail, uit waarom het bedrijf het marketingsbudget heeft opgeschroefd.

Uno-X mikt in de Tour de France op een ritzege, valt te lezen op de ploegsite. “Het voelt nog een beetje onwerkelijk dat we naar de Tour de France gaan, maar over een paar weken staan we aan de start”, zegt teammanager Jens Haugland. “Het geeft ons zeker extra inspiratie dat we nog meer merken van Reitan Retail op het shirt hebben als we naar Frankrijk afreizen.”

Het nieuwe tenue is nog altijd voornamelijk rood en geel, maar de verhoudingen zijn wel veranderd. Het rood is nu meer overheersend. De logo’s van REMA 1000 zijn te zien op de borst, de schouder en in de zij.

 
6 Reacties
Sorteer op:
6 juni 2023
Met dit shirt moeten ze toch ook proberen de Spaanse nationale kampioen aan te trekken.
6 juni 2023
Leuk, na Visma en Uno-X weer een sponsor die me iets dichter bij de koers brengt. Ik doe mijn boodschapjes altijd bij de Rema, we moeten tenslotte toch op de øres letten.
    6 juni 2023
    Koop je dan Uno-x of Rema rookworsten?
6 juni 2023
Ze hadden met de Tour-uitnodiging op zak waarschijnlijk wel op een grotere co-sponsor gehoopt dan een bedrijf uit dezelfde stal die naar het kleine plaatsje op de trui te zien ook niet zo gigantisch veel extra in het schuifje brengt.
6 juni 2023
Verandert nu ook de naam van het team, of blijft dat gewoon Uno-X?
♪ écht Ré-mááá ♪

Reacties zijn gesloten.