UAE Emirates rekent op Fernando Gaviria in Clásica de Almería

vrijdag 12 februari 2021 om 12:36
UAE Emirates rekent op Fernando Gaviria in Clásica de Almería

foto: Cor Vos

Fernando Gaviria begint aankomende zondag aan zijn wielerseizoen. De Colombiaanse sprinter maakt deel uit van de selectie van UAE Emirates voor de Clásica de Almería. Gaviria kan in een eventuele sprint rekenen op steun van landgenoot Juan Sebastián Molano en Maximiliano Richeze.

Gaviria, vorig jaar goed voor zes zeges in het tenue van UAE Emirates, hoopt in 2021 sportieve revanche te nemen. “Ik had vorig jaar beter moeten presteren. Ik hoop de bladzijde om te slaan en dit jaar nog beter te draaien. Ik voel me momenteel heel erg goed”, aldus de Colombiaan, die naar eigen zeggen geen last meer heeft van een tweede coronabesmetting.

UAE Emirates lijkt duidelijk in te zetten op een sprint in de Clásica de Almería. De ploeg heeft namelijk ook Molano en Richeze geselecteerd, twee belangrijke schakels in de sprinttrein van Gaviria. Molano en Richeze zijn echter ook in staat om zelf voor een goede uitslag te gaan, mocht er onverhoopt iets gebeuren met Gaviria.

De selectie bestaat verder nog uit de ervaren Marco Marcato, de broertjes Ivo en Rui Oliveira en Oliviero Troia. In onze uitgebreide voorbeschouwing op de Clásica de Almería lees je alles over de eendagswedstrijd.

Selectie flag-ae UAE Emirates voor flag-es Clásica de Almería 2021
flag-co Fernando Gaviria
flag-it Marco Marcato
flag-co Juan Sebastián Molano
flag-pt Ivo Oliveira
flag-pt Rui Oliveira
flag-ar Maximiliano Richeze
flag-it Oliviero Troia

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone