Trek-Segafredo en Qhubeka ASSOS leveren selecties in voor Parijs-Nice

vrijdag 5 maart 2021 om 11:00
Trek-Segafredo en Qhubeka ASSOS leveren selecties in voor Parijs-Nice

Mads Pedersen - foto: Cor Vos

De selecties voor Parijs-Nice blijven maar binnendruppelen. Ook Trek-Segafredo en Qhubeka ASSOS zijn klaar voor de Koers naar de zon. De Amerikaanse formatie rekent op onder meer Mads Pedersen en Jasper Stuyven, Qhubeka ASSOS trekt met Giacomo Nizzolo en Fabio Aru naar Frankrijk.

Trek-Segafredo rekent vanaf zondag op de volgende renners: Julien Bernard, Kenny Elissonde, Alex Kirsch, Jacopo Mosca, Edward Theuns, Pedersen en Stuyven. Pedersen, winnaar van Kuurne-Brussel-Kuurne, kan als sprinter worden uitgespeeld in de wat vlakkere etappes, net als Stuyven en Theuns. Elissonde is wellicht in staat om een goed klassement te rijden.

Het Zuid-Afrikaanse Qhubeka ASSOS speelt in Parijs-Nice twee echte klimmers uit met Aru en Sergio Henao. De 33-jarige Colombiaan was vier jaar geleden nog de beste in de Franse rittenkoers en maakt zich op voor zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Europees kampioen Nizzolo kan in de sprints rekenen op onder meer Max Walscheid en Matteo Pelucchi.

Ook Victor Campenaerts maakt deel uit van de selectie van Qhubeka ASSOS, net als zijn landgenoot Sander Armée. Campenaerts zal ongetwijfeld de vlakke individuele tijdrit in en rond in het Loirestadje Gien hebben aangestipt.

Selectie flag-us Trek-Segafredo voor Parijs-Nice (7-14 maart)
flag-fr Julien Bernard
flag-fr Kenny Elissonde
flag-lu Alex Kirsch
flag-it Jacopo Mosca
flag-dk Mads Pedersen
flag-be Jasper Stuyven
flag-be Edward Theuns

Selectie flag-za Qhubeka ASSOS voor Parijs-Nice (7-14 maart)
flag-be Sander Armée
flag-it Fabio Aru
flag-be Victor Campenaerts
flag-co Sergio Henao
flag-it Giacomo Nizzolo
flag-it Matteo Pelucchi
flag-de Max Walscheid

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone