Transfers en contractverlengingen: Arroyo, Noval…
maandag 19 oktober 2009 om 19:32

Transfers en contractverlengingen: Arroyo, Noval…

Het vraagstuk van deze periode is wie er bij een ploeg vertrekt en naar welke ploeg hij gaat. De ploegen zijn echter ook druk bezig met het verlengen van contracten. In deze rubriek zorgt WielerFlits voor een overzicht.

David Arroyo zal nog minstens een jaar voor Caisse d’Epargne rijden. De 29-jarige Spanjaard was al mondeling overeengekomen bij de ploeg te blijven. Nu is volgens Biciciclismo ook ondertekend dat Arroyo de zwart-rode kleuren in 2010 zal verdedigen. De man die in 2009 een rit won in de Tour du Limousin, richt zich volgend jaar vooral op de Tour.

———-

Een andere Spanjaard heeft ook bijgetekend bij zijn huidige ploeg, meldt Velo-club.net. Benjamin Gonzalez Noval, knecht van Alberto Contador, zal ook in 2010 bij Astana rijden. Waarschijnlijk heeft de 30-jarige Spanjaard dit gedaan met de verzekering dat ook Alberto Contador bij de ploeg zal blijven. Dit lijkt dus steeds definitiever te worden.

———-

Niet iedereen blijft op het oude nest. Zo zal de Italiaan Daniele Pietropolli, nummer drie in het Coppa Italia-klassement over 2009, bij LPR vertrekken. Bij Lampre heeft de 29-jarige Pietropolli een contract voor twee jaar ondertekend, weet Tuttobiciweb.

RIDE Magazine