Tour de Tietema grijpt naast Gouden Televizier-ster

Tour de Tietema grijpt naast Gouden Televizier-ster

foto: Tour de Tietema

donderdag 14 oktober 2021 om 21:56

Bas Tietema, Josse Wester en Devin van der Wiel hebben donderdagavond in het Koninklijk Theater Carrè naast de Gouden Televizier-ster gegrepen met hun YouTube-serie Giro di Tietema, die ze tijdens de Ronde van Italië hebben opgenomen. Het drietal reed tijdens de Giro terug vanuit Italië naar Nederland en daarover maakte Tour de Tietema een YouTube-serie. De prijs voor beste online videoserie ging naar Linda Hakeboom.

De razendsnelle opkomst van Tour de Tietema
Tour de Tietema vergaarde in korte tijd bekendheid met de originele manier waarop ze verslag doen van de wielersport. We spreken de mannen voor een artikel in RIDE. Lees het hele verhaal op Ridemagazine.nl

“Vorig jaar hadden we het waanzinnige idee om gedurende de Giro d’Italia terug te fietsen vanuit Italië naar Nederland”, schreven ze voor de uitreiking op hun website. “Klein tikje gek? Wellicht, maar het resulteerde in een geweldig avontuur en een misschien nog wel vettere videoserie. En die heeft nu de waardering gekregen van de stemmers. Te gek! Die eerste overwinning is er nog steeds niet maar zou zo wel eens heel dichtbij kunnen komen.” Helaas, net als in de Ronde van Hank is het weer geen prijs.

StukTV en Linda.nl
Tour de Tietema belandde in de finale na een aantal stemrondes door het publiek. Het trio had hun fans opgeroepen om op hen te stemmen en daar werd massaal gehoor aan gegeven. Uiteindelijk haalden de mannen de finale. Daarin namen ze het op tegen Het Jachtseizoen van StukTV en Linda’s Kankerverhaal van Linda Hakeboom.

In Het Jachtseizoen slaan bekende Nederlanders op de vlucht voor de mannen van StukTV, die hen binnen vier uur te pakken moeten krijgen. In Linda’s Kankerverhaal neemt documentairemaker en presentatrice Linda Hakeboom (35) bezoekers mee in haar leven nadat ze werd gediagnosticeerd met borstkanker.

Dit artikel delen:

7 Reacties

jimmen 14 oktober 2021 om 23:22

ik ben niet objectief, maar wat onterecht. Ik heb werkelijk nog nooit iemand horen zeggen dat ze de winnaar kijken en heb het ook nog nooit ergens gezien. Hoe kan dit?

0
Bimbo Visma 15 oktober 2021 om 07:45

Bubbel?

Ik ken wel meerdere mensen die het gevolgd hebben. Ik vond de Giro di Tietema overigens de minste leuke serie van de Tour de Tietema

0
Viktrodriguez 15 oktober 2021 om 02:14

Niemand wint van een emotieverhaal van Linda de Mol.

0
Bimbo Visma 15 oktober 2021 om 07:43

Linda de Mol was niet genomineerd, dus dan kan je het ook niet van winnen inderdaad.

Dit gaat om Linda Hakeboom namelijk

0
ssj 15 oktober 2021 om 08:12

Op basis van stuk hierboven lijkt Linda de Mol (Linda.nl) wel de uitgever/kanaal te zijn

0
Viktrodriguez 15 oktober 2021 om 09:16

De gelinkte Linda-account/medium is van Linda de Mol, ja.

0
KeesD 15 oktober 2021 om 06:27

En anders had Roddelpraat gewonnen, maar ja, niet politiek correct en woke genoeg, dus die mochten niet meer meedoen…

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone