Tour 2021: Ook Simon Yates geeft er de brui aan na val

vrijdag 9 juli 2021 om 16:29
Tour 2021: Ook Simon Yates geeft er de brui aan na val

foto: Cor Vos

Net als Roger Kluge heeft ook Simon Yates de strijd gestaakt in de dertiende etappe van de Tour de France. De Britse klimmer van BikeExchange was net als de Duitser betrokken bij de grote val op 65 kilometer van de streep en probeerde nog wel verder te rijden, maar gaf daarna toch op.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Tour 2021: De uitvallers

Dit artikel delen:

4 Reacties

bilthoven 9 juli 2021 om 16:45

Jammer, die had waarschijnlijk nog wel een etappe gewonnen in de laatste week.

0
Remcoderksen 9 juli 2021 om 17:50

Yates mist het doorzettingsvermogen dat andere Britons wel hebben. Bizar dat zo iemand gewoon meedoet zonder enige indruk achter te laten. Slappe hap, allicht iemand voor DSM of Lotte Soudal

0
bilthoven 9 juli 2021 om 18:51

Hij zou zijn heup gebroken hebben. Lijkt me niet meer dan logisch dat je dan afstapt. En verder had hij al ruim voor de Tour aangegeven dat hij de Tour uitsluitend als voorbereiding op de OS. ging rijden. Dus geen algemeen klassement, maar wel proberen om een etappe te winnen bij voorkeur in de laatste week. Dus niks “slappe hap”!

0
ProfrondeZevenbergen 9 juli 2021 om 22:36

En de OS zal hij nu wel kunnen vergeten. De Vuelta dan maar?

0

Headlines

Populair

Materiaalzone