Tour 2021: Lucas Hamilton stapt uit de koers na val

vrijdag 9 juli 2021 om 16:50
Tour 2021: Lucas Hamilton stapt uit de koers na val

foto: Cor Vos

De massale valpartij in de dertiende rit van de Tour de France heeft een derde slachtoffer geëist. Lucas Hamilton, voor de Tour aangekondigd als kopman van BikeExchange, kon ook niet verder en moest de strijd staken. Ook zijn ploeggenoot Simon Yates gaf op na de val.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Tour 2021: De uitvallers

Dit artikel delen:

4 Reacties

hnac 9 juli 2021 om 17:37

Zonde. Hij had sowieso zijn Tour niet. Weinig gezien, nooit kort geëindigd en heeft mij tot nu toe 0 punten opgeleverd.

0
Pole Pole 9 juli 2021 om 18:02

Had ik veel meer van verwacht eerlijk gezegd. Maar niet een keer gezien. Niet eens.

0
pedro 9 juli 2021 om 18:10

Dan heb je niet goed gekeken want zat in de 1 na laatste bergetappe in kopgroep met O’Connor, Quintana,Woods,Poels en Hiquita. Maar moest er na Poels ook lossen.
Maar hij heeft idd zwaar teleur gesteld, had nog wat hoop voor de resterende bergetappes want probeerde in de laatste etappe ook wel mee te springen….maar helaas zero points

0
lampje 9 juli 2021 om 18:21

Goede renner, maar de tour als kopman was toch wel te hoog gegrepen. Ze hadden hem beter die rol gegeven in de Vuelta en als dat beviel een jaar later mogelijk in de Tour. Zijn tijdrit is ook niet goed genoeg om in de tour een rol te kunnen spelen.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone