Tom Pidcock derde in Overijse: “Mooie manier om tijd met Trinity af te sluiten”

zondag 24 januari 2021 om 17:41
Tom Pidcock derde in Overijse: “Mooie manier om tijd met Trinity af te sluiten”

foto: Cor Vos

Na een tweestrijd met Michael Vanthourenhout legde Tom Pidcock in de wereldbekerwedstrijd van Overijse beslag op de derde plaats. Ook in Namen en Hulst mocht de Brit al mee op het podium. “Ik denk dat het wel oké was”, zei hij in het flashinterview.

“Ik ben blij dat ik derde ben geworden en op het podium sta. Het is mijn laatste wedstrijd in het truitje van Trinity, dus het is een mooie manier om af te sluiten”, vertelde de nieuwe aanwinst van INEOS Grenadiers. “Ik voelde me eigenlijk niet zo goed. Ik was wat moe, al was het wel beter dan gisteren in Hamme. Ik ga me deze week opfrissen voor volgende week en dan zou ik me beter moeten voelen.”

Ook keek Pidcock alvast vooruit naar het WK in Oostende, volgend weekend. “Het is niet het perfecte parcours voor mij. Het gaat ongetwijfeld erg snel zijn. Nu ik een aantal wedstrijden in de benen heb, denk ik wel dat ik in vorm kom. Hopelijk is het voldoende voor volgend weekend.”

Dit artikel delen:

2 Reacties

Lance4eva 24 januari 2021 om 19:15

Ik dacht heel even bij het lezen van de kop dat hij deze week met zijn liefje had gebroken, maar ik moet dus meer cross kijken.

john 25 januari 2021 om 07:57

Ja en bij zijn nieuwe liefje gaat hij volgen cross seizoen vliegen

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair