Tiesj Benoot na Omloop het Nieuwsblad door naar ziekenhuis

zaterdag 2 maart 2019 om 17:49
Tiesj Benoot na Omloop het Nieuwsblad door naar ziekenhuis

foto: Cor Vos

Tiesj Benoot bevond zich in kansrijke positie toen hij in de Omloop het Nieuwsblad ten val kwam. Op het eerste gezicht lijkt een paar diepe schaafwonden de schade te zijn, maar een onderzoek in het ziekenhuis moet verder uitwijzen.


“Ik heb veel schaafwonden op mijn linkerknie, die zijn redelijk diep dus we gaan nu naar het ziekenhuis om te kijken of alles goed is en om te kijken hoe het behandeld moet worden. Ik mis dus Kuurne-Brussel-Kuurne morgen”, vertelt Benoot na afloop. “Vanavond zullen we zien of de valpartij consequenties op lange termijn gaat hebben.”

De coureur van Lotto Soudal baalt van de valpartij, hij voelde zich namelijk erg goed. “De conditie is goed dus ik denk niet dat ik die kwijt ga zijn. Het is jammer dat de eerste vijf net wegrijden op dat moment en dat ik mijn conditie dus niet heb kunnen tonen.”

“Ik hoop nu goed te herstellen voor aankomende week”, eindigt Benoot. Volgende week staat de Strade Bianche op het programma, de koers die Benoot vorig jaar op zijn naam schreef.

Dit artikel delen:

1 Reactie

ikbenprocycling 2 maart 2019 om 19:30

Lullige slip. Moet er weer goed bij zijn in de Strade!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.