Team Wiggins vervangt Aqua Blue Sport in Tour of Britain

dinsdag 28 augustus 2018 om 17:21
Team Wiggins vervangt Aqua Blue Sport in Tour of Britain

Tom Pidcock - foto: Sirotti (archiefbeeld)

Team Wiggins is toegevoegd aan de deelnemerslijst van de Tour of Britain, die zondag 2 september begint. Op de line-up was een gat ontstaan, nadat de ploegleiding van Aqua Blue Sport haar renners verbood te starten in de Britse rittenkoers.

Team Wiggins brengt onder anderen Tom Pidcock en Gabriel Cullaigh aan de start. De pas 19-jarige Pidcock is de huidige wereldkampioen tijdrijden bij de junioren. Dit seizoen eindigde hij onder meer al op de zesde plaats tijdens de Market Heistse Pijl.

“Ik ben heel blij dat ik met Team Wiggins in de Tour of Britain kan uitkomen. De ploeg heeft een sterke band met deze koers, met sir Bradley Wiggins als oud-winnaar en Owain Doulls indrukwekkende optreden in 2015”, aldus Pidcock. De Ieren Mark Downey en Matthew Teggart, de Brit Joey Walker en de Nieuw-Zeelander James Fouché maken de selectie compleet.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Viktrodriguez 29 augustus 2018 om 08:24

Sneu dat Aqua Blue niet eens even het seizoen kan afmaken. Dat scheelt ook kansen voor renners om ergens een contract te verdienen. Zeker in GB konden ze wat laten zien in een prima veld.

EddyB1958 29 augustus 2018 om 09:00

Gisteren werd er op Sporza gezegd,dat er bij Aqua Blue ook een dispuut was, tussen de renners en de ploegleiding over de T3 fiets met maar één blad vooraan.Blijkbaar heeft dat ook meegespeeld, omdat ze bij de fietsenlevercier niet van een verandering wilden weten.

Viktrodriguez 29 augustus 2018 om 09:44

Ik weet niet in hoeverre het wat zegt dat ik werkelijk waar nog nooit van dat hele merk 3T gehoord heb.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair