Team Sunweb wil in Tour Down Under scoren met Max Walscheid

donderdag 3 januari 2019 om 14:01
Team Sunweb wil in Tour Down Under scoren met Max Walscheid

foto: Team Sunweb

Max Walscheid zal in de Tour Down Under voor de eerste keer dit jaar kunnen denken aan ritwinst. De Duitser is opgesteld in het zevenkoppige team dat Team Sunweb vandaag in Berlijn bekendmaakte voor de eerste WorldTour-wedstrijd van het seizoen. Max Kanter en Cees Bol maken hun debuut voor Sunweb in de Australische rittenkoers en mogen direct aan de bak met het helpen van Walscheid.


Daarnaast neemt Sunweb drie Australiers mee, te weten Chris Hamilton, Jai Hindley en Michael Storer. Ook Johannes Frƶhlinger zal deelnemen aan de wedstrijd.

Selectie Team Sunweb voor Tour Down Under
flag-nl Cees Bol
flag-de Johannes Frƶhlinger
flag-au Chris Hamilton
flag-au Jai Hindley
flag-de Max Kanter
flag-au Michael Storer
flag-de Max Walscheid

Dit artikel delen:

3 Reacties

assen 3 januari 2019 om 15:10

Leuk team, ben erg benieuwd naar de prestaties en groei van de jonge Aussies! Misschien zit er een top10 plek in het AK in, maar zal lastig worden.

Het uitgesproken vertrouwen in Walscheid is bijzonder opvallend (zie ook post over Vuelta); heeft Sunweb een progressie gemeten in zijn waarden in de training?

Niels22 3 januari 2019 om 18:49

Met Bauhaus een sprinter kwijt, dus dan lijkt me vertrouwen uitspreken in de volgende pion niet heel vreemd. Zelf nog niet echt overtuigd van zijn kwaliteiten, maar wie weet kan hij verrassen

vlek 3 januari 2019 om 18:54

Daarnaast was de presentatie in Duitsland.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Tour de France 2019

Materiaalzone

Populair