Team Jumbo bindt Tacx langer aan zich

vrijdag 30 november 2018 om 18:35
Team Jumbo bindt Tacx langer aan zich

foto: Sirotti

Team Jumbo heeft de samenwerking met Tacx met vijf jaar verlengd. Daardoor maken de renners ook de komende jaren gebruik van de producten van het Nederlandse bedrijf. Zo krijgt Team Jumbo de beschikking over Tacx NEO Smart Trainers, premium trainingssoftware, bidons en bidonhouders.

RIDE: Een must-have voor iedere wielerliefhebber
Met het Zomernummer van RIDE ben je optimaal voorbereid op de komende wielerzomer. Met dit magazine doe je iedere wielerliefhebber een plezier! Bestel nu jouw exemplaar

“Tacx is een trouwe partner en benadrukt dat door vijf jaar met ons door te gaan. Ik ben blij met dat signaal”, reageert manager Richard Plugge van Team Jumbo. “Tacx ondersteunt onze ambities. We slaan de handen ineen om producten te ontwikkelen. Tacx is een innovatieve onderneming met grote passie voor sport en technologie.”

“Alles wordt er in eigen huis ontwikkeld en daarmee sluiten we naadloos op elkaar aan. Wij streven ook naar succes op basis van eigen opleiding en ontwikkeling”, aldus Plugge.

Dit artikel delen:

6 Reacties

havana 30 november 2018 om 18:46

Altijd leuk, is nog altijd een oer-Nederlands bedrijf en de NEO is het beste wat er op de markt is.

west 30 november 2018 om 22:10

En dat terwijl ze met tacx helemaal niks vooruit kwamen…

Wheely 1 december 2018 om 08:06

Stilstand is toch vooruitgang bij deze. :)

Arry1337 30 november 2018 om 23:45

Streven naar succes op basis van eigen opleiding en ontwikkeling… Opleiding en ontwikkeling is in veel aspecten hetzelfde, en in hoeverre is er sprake van opleiding binnen een bedrijf als Tacx? Op deze manier kun je met alle bedrijven wel doen alsof je perfect bij elkaar past… Die marketing praatjes ook overal :/

wielrenner 1 december 2018 om 08:00

Haha Plugge wéér met zijn bla bla praatjes.

FondriestTF3 1 december 2018 om 08:44

Het grappigste is de ‘premium trainingssoftware’ om vervolgens alle renners op Zwift te zien trainen.

Headlines

Materiaalzone

Populair