Tadej Pogacar voor de start: “Goede training voor de Ronde van Vlaanderen”

vrijdag 24 maart 2023 om 11:32
Tadej Pogacar voor de start: “Goede training voor de Ronde van Vlaanderen”

foto: Cor Vos

Tadej Pogacar is klaar voor de E3 Saxo Classic, zo laat hij weten bij Sporza vlak voor de start. “Ik voel me goed en ben er klaar voor om een poging te wagen.”

Ook dit jaar maken we met RIDE weer een lekker dikke zomereditie. Een 212 pagina's dik wielermagazine waar je deze zomer uren van kunt genieten en die de sportzomer nog nét iets leuker maakt. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

De afgelopen week heeft de Sloveen geprobeerd te herstellen van Milaan-San Remo en nog een aantal trainingen afgewerkt. “Milaan-San Remo is een lange wedstrijd, maar ik denk dat ik goed ben hersteld. De koers is bij verre na niet te vergelijken met de zware wedstrijd die ons volgende week te wachten staat in Vlaanderen”, doelt Pogacar op de ronde. “Ik ben op dit moment zeker niet slechter dan vorig jaar, denk ik.”

Aanvankelijk stond de renner van UAE Team Emirates niet op de startlijst voor de E3 Saxo Classic. Waarom hij toch start? “Omdat het parcours zwaar is en het denk ik een heel goede training voor de Ronde van Vlaanderen is. De wind gaat voor chaos zorgen, voorspel ik.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

Nillus 24 maart 2023 om 12:20

Het wordt oorlog

0
KopOverKop 24 maart 2023 om 13:33

Dun hele middag in de zetel koers genieten.
Oorlog Jullie? Benieuwd welke wapens ze allemaal vandaag gaan inzetten.

0
Ronellenfitsch 24 maart 2023 om 12:31

‘Niet slechter dan vorig jaar’. Nou was ‘slecht’ niet direct mijn eerste gedachte bij zijn vorm in 2022 …

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone