Sutton en Hayman verlengen bij Sky ProCycling

vrijdag 7 oktober 2011 om 14:45

foto: Sirotti

Sky ProCycling heeft de contracten van Christopher Sutton en Matthew Hayman verlengd. Dat heeft de Britse WorldTour-formatie vandaag zelf bekend gemaakt. De twee Australiërs hebben beiden hun handtekening gezet onder een verbintenis tot eind 2012. Hiermee worden de geruchten dat Sutton zou vertrekken naar GreenEDGE verwezen naar het rijk der fabelen.

De 27-jarige Sutton (foto) is één van de beste sprinters in de Sky-formatie. Vroeg dit seizoen schreef hij de Belgische semiklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne op zijn naam en in augustus toonde hij zich de snelste in de tweede etappe van de Vuelta a España. Onlangs pakte hij ook nog een rit mee in de Tour de Wallonie-Picarde.

De 33-jarige Hayman, die voor zijn overstap naar Sky jarenlang voor Rabobank uitkwam, is een belangrijke pion in de klassiekerploeg van het Britse team. Zo werd hij dit seizoen derde in de Omloop het Nieuwsblad, vierde in Dwars door Vlaanderen en tiende in Parijs-Roubaix. Eergisteren boekte hij zijn eerste seizoenszege door Parijs-Bourges op zijn naam te schrijven.

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair