Superprestige Diegem rekent naast Van Aert ook op Van der Poel en Pidcock

vrijdag 18 november 2022 om 08:45
Superprestige Diegem rekent naast Van Aert ook op Van der Poel en Pidcock

foto: Cor Vos (archief)

In de drukke kerstperiode in het veldrijden krijgen we meerdere duels tussen Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock, ook in de Superprestige van Diegem. Donderdag deelde Van Aert zijn crossprogramma, en volgens de organisatie van de avondcross zijn ook Van der Poel en Pidcock erbij op 28 december.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.

“Wij gaan ervan uit dat de Diegem Cross opnieuw zal kunnen doorgaan”, aldus voorzitter Francis Bosschaerts van het organisatiecomité van Diegem in een persbericht. Er wordt hard gewerkt aan het binnenhalen van de nodige toppers. “Naast Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout zullen ook Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Thomas Pidcock aan de start verschijnen.”

“Ieder jaar doen we ons uiterste best om zowel bij de heren als de dames een uniek deelnemersveld in het veld te krijgen. Bij de dames hebben onder meer huidig wereldkampioene Marianne Vos, maar ook Lucinda Brand en Sanne Cant bevestigd. Beide categorieën beloven dus veel spektakel en vooral een spannende strijd om de eindzege”, zegt Bosschaerts.

Op woensdagavond 28 december wordt de Superprestige Diegem verreden in Vlaams-Brabant.

Dit artikel delen:

4 Reacties

AWestie 18 november 2022 om 09:08

Die organisatoren kunnen telkens goed rekenen zeg

0
Gerard Dekker 18 november 2022 om 09:54

In Diegem zit heel veel bedrijvigheid en staan er veel VIP-tenten langs het parcours. De baas van de VIP tent stijgt in aanzien wanneer na afloop van de race een topper even komt handjes schudden.
De VIP-tenten worden ook voller wanneer er meerdere toppers aan de wedstrijd deelnemen.
Zo versterkt het elkaar.

0
Wieler-Joke 18 november 2022 om 11:58

Als Mathieu op niveau is, is de winnaar al gekend in Diegem, die cross is hem op het lijf geschreven.

0
Jean Dumas 18 november 2022 om 12:17

Smullen geblazen.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone