João Almeida, Ruben Guerreiro, Tadej Pogačar, Chris Froome

zaterdag 2 januari 2021 om 13:11
João Almeida, Ruben Guerreiro, Tadej Pogačar, Chris Froome
Wielerflits Kort

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over Chris Froome, Tadej Pogacar, Joao Almeida en Ruben Guerreiro.

Pogacar naamgever van Pogi Team

Tadej Pogačar wordt naamgever van Pogi Team, een opleidingsploeg voor jongeren in zijn thuisland Slovenië. Pogačar presenteerde het nieuws tijdens de terugblik op het sportjaar op de Sloveense televisie. Pogi Team geldt als feeder team voor het continentale Ljubljana Gusto Santic en damesteam Alé BTC Ljubljana. Pogacar reed zelf in 2017 voor voorloper ROG – Ljubljana
“Ik wil iets terugdoen voor het team en we hebben dit als oplossing gevonden”, legt hij uit.


Supermakelaar voor Joao Almeida en Ruben Guerreiro

Voetbalmakelaar Joao Mendes stort zich op de wielersport. Volgens Tuttobiciweb gaat het bureau van de makelaar van onder meer Cristiano Ronaldo en José Mourinho nu ook de belangen van landgenoten Joao Almeida en Ruben Guerreiro vertegenwoordigen.

Beide Portugezen lieten dit jaar van zich horen in de Giro d’Italia. De 22-jarige Almeida droeg 15 dagen de roze trui en werd vierde in het eindklassement. Hij heeft nog een contract voor één seizoen bij Deceuninck – Quick Step. Guerreiro (26) won in Italië het bergklassement. Zijn contract bij EF Pro Cycling loopt eveneens nog één jaar door.


Froome toont zijn nieuwe shirt

Op Twitter heeft Chris Froome voor het eerst een foto geplaatst van hemzelf in een shirt van zijn nieuwe werkgever. ‘New beginnings…Yalla!’ schrijft de viervoudig Tourwinnaar erbij. Froome . Hij hoopt zijn seizoen te starten in de Vuelta a San Juan.


Dit artikel delen:

9 Reacties

AWestie 2 januari 2021 om 13:17

Je kan een heel eigen topic maken met kopmannen die trots hun nieuwe truitje showen. Heel Instagram staat er vol mee!

Murcia 2 januari 2021 om 13:24

Voor wie nog mocht twijfelen, Almeida en Guerreiro zijn na dit seizoen weg bij hun ploegen. Mendes als zaakwaarnemer betekend kassa voor de renners en hemzelf.

Scott Sunderland 2 januari 2021 om 13:36

Het wordt wel interessant of Froome er nog in gaat slagen om überhaupt nog echte resultaten neer te zetten. Zeer twijfelachtig minimaal. Zullen zijn doorzettingsvermogen en zijn sterke karakter voldoende zijn om de fysieke malheur van weleer en de factor leeftijd te compenseren ?

Frank V 2 januari 2021 om 13:59

Ik huiver bij de komst van deze man. Volgens mij is het trouwens Jorge Mendes en niet Joaoaoao

Romāns Vainšteins 2 januari 2021 om 14:29

Bij dat soort types moet je gewoon een bod op tafel leggen en duidelijk zeggen dat het niet per se hoeft hoor. Niet mee in dialoog gaan, dan maar geen Almeida en Guerrero.

Polleke 2 januari 2021 om 17:31

Behalve als ze goed presteren, dan gelden weer de wetten van de markt en kan je niet om die gladnekken heen…

jooprioolpijp 2 januari 2021 om 18:00

mwah, als wielrenner een voetbalmakelaar in de arm nemen lijkt me een goed recept voor een glansloos einde van een veelbelovende carriere. Zal ze leren.

Michelangelo 2 januari 2021 om 22:00

Dat ik ooit nog in 1 zin zou zeggen dat ik het zowel met Frank V als met Romans V eens ben…

SteelHorseCowboy 4 januari 2021 om 20:07

Leuk dat Froome er Arabisch tegenaan gooit. Hopelijk wordt dat bij de ploeg op prijs gesteld.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair