Stuntploeg Euskadi-Murias ook in 2019 op ProContinentale licentie

Stuntploeg Euskadi-Murias ook in 2019 op ProContinentale licentie

foto: Luis Ángel Gómez

maandag 10 september 2018 om 17:15

Euskadi-Murias heeft op de tweede rustdag van de Vuelta a España goed nieuws gepresenteerd. Drie dagen na de verrassende ritzege van Óscar Rodríguez op La Camperona bevestigt het management dat de ploeg ook volgend jaar op ProContinentaal niveau uitkomt.

“Vandaag is een dag die ons heel blij maakt. We hebben de harten van de mensen gestolen en dat doet ons veel. Dit is een project met toekomst en Óscar heeft dat laten zien. En alles dankzij Murias”, zegt manager Jon Odriozola. De ploeg is momenteel op zoek naar versterkingen voor het komende seizoen. Daarbij wil het letten op de renners van andere Baskische clubs en verenigingen.

De wildcardploeg durft ook al verder te dromen. “Hopelijk kunnen we binnen vier jaar zeggen dat we een etappe in de Tour de France hebben gewonnen… Omdat de dromen worden vervuld, zoals we hebben laten zien in de Vuelta a España”, aldus Odriozola.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Polleke 10 september 2018 om 22:09

Als iedere ploeg de ambitie om te starten in de Tour waarmaakt staan er binnenkort 600 courreurs aan de start… bij Murias zou het zomaar kunnen, de Basken nemen hun wielrennen heel serieus en als het zo’n puur Baskisch team blijft gaan ze de droom misschien nog waarmaken… Euskaltel maar dan in het groen… hopa !

0

Headlines

Populair

Materiaalzone