Steylaerts Badkamerrenovatie verlengt sponsorcontract veldritploeg Bart Wellens

maandag 3 april 2017 om 16:09
Steylaerts Badkamerrenovatie verlengt sponsorcontract veldritploeg Bart Wellens

foto: Steylaerts-Verona

De veldritploeg waarbij Bart Wellens actief is als ploegleider zal met zekerheid te zien blijven in het veld. Hoofdsponsor Steylaerts Badkamerrenovatie heeft het sponsorcontract met twee jaar verlengd.

“Onze eerste ervaring met het veldrijden was een voltreffer en daarom hebben we onze overeenkomst met twee jaar verlengd”, laat Patrick Steylaerts namens de hoofdsponsor weten in het persbericht.

“Na een moeizame start behaalden we vorig seizoen in het tweede deel mooie resultaten”, zegt Wellens. “We hebben nog veel werk voor de boeg, maar dit nieuws is alvast een flinke stap in de goeie richting.”

Steylaerts-Verona is sinds afgelopen jaar actief in het crosspeloton. Het vierkoppige team bestaat uit de Duitser Marcel Meisen en de Belgen Gianni Vermeersch en Braam Merlier. De Nederlandse Maud Kaptheijns draagt het Steylaerts-Verona-shirt bij de vrouwen.

Dit artikel delen:

2 Reacties

NietRobertGesink 3 april 2017 om 17:07

Weinig ploegen die zo’n mooie naam hebben ;-)

0
Thijs E 3 april 2017 om 18:58

Pauwels Sauzen-Vastgoedservice is nog een tikje kneuteriger dan Steylaerts Badkamerrenovatie.

Het voordeel voor Michel, José en Paul is dat ze komend seizoen niet alleen kunnen genieten van een fijne veranda, makkelijk te leggen laminaat, verse ramen en deuren, maar ook van een gerenoveerde badkamer en veel gratis saus.

Jammer dat die gasten van Wanty alles weer komen slopen. Gratis, dat dan weer wel.

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone