Stevige contractverlengingen bij UAE Emirates, onder meer McNulty en Soler tekenen bij
McNulty in beeld - foto: Cor Vos
dinsdag 8 augustus 2023 om 15:58

Stevige contractverlengingen bij UAE Emirates, onder meer McNulty en Soler tekenen bij

UAE Emirates heeft heel wat contractverlengingen bekendgemaakt. Brandon McNulty, Marc Soler, Rui Oliveira, Ivo Oliveira en Vegard Stake Laengen hebben allemaal hun contact verlengd. Een aantal van die namen tekenen zelfs bij tot het einde van 2027.

McNulty en de gebroeders Oliveira zijn de drie renners die hun contract hebben verlengd tot en met 2027. Soler en Stake Laengen zullen minstens tot het einde van 2025 actief blijven als renner van UAE Emirates.

De ploeg van onder meer Tadej Pogacar en Juan Ayuso is zeer druk bezig op de transfermarkt. Zo kondigden ze de laatste week heel wat transfers aan. Onder anderen Nils Politt, Pavel Sivakov, Antonio Morgado en Filippo Baroncini zijn al aangekondigd als nieuwe renners.

RIDE Magazine
6 Reacties
Sorteer op:
Mogelijk ook nog Foss, maar die wordt ook wel bij Bahrein gemeld. Ineos schijnt niet door te gaan.
  8 augustus 2023 17:19
  Ze mogen m hebben
  8 augustus 2023 17:26
  Foss komt niet. En oh jaa Dikke, Qs mag Bennett met veel plezier en een strik hebben. Daar gaan ze niks aan hebben. 34 jaar blijft bergop niet eens bij de beste 30 renners. Zegt veel he dat ze een renner halen die eerst afgedankt is bij Jumbo vervolgens kans kreeg bij Uae ook daar niks presteerde dus al 2x afgedankt en zo een rennertje krijgt Evenepoel tja.
  8 augustus 2023 17:48
  Maak je niet dik joh ..
  8 augustus 2023 17:52
  @Landeirovic: Bennett is nog helemaal niet bevestigd bij Soudal-Quick Step, dus laten we eerst eens afwachten of die geruchten wel kloppen. Ze zullen er niet veel aan hebben en Lefevere is geen domme man, dus ik heb mijn twijfels.
  8 augustus 2023 18:10
  Mooi dat Foss niet maar Ineos komt, heb je niet veel aan behalve dan als mikpunt voor Ganna

Reacties zijn gesloten.