Ster van Zwolle gaat niet door op 5 maart
foto: Cor Vos
dinsdag 1 februari 2022 om 15:20

Ster van Zwolle gaat niet door op 5 maart

De Ster van Zwolle gaat niet door op zaterdag 5 maart. Vanwege privéomstandigheden bij een van de leden van het organisatiecomité is besloten de koers af te gelasten. Mogelijk wordt de 62ste editie van de wedstrijd, onderdeel van de Holland Cup, later dit seizoen alsnog gehouden.

De Ster van Zwolle werd afgelopen jaar gewonnen door Coen Vermeltfoort. De ervaren renner van VolkerWessels maakte deel uit van een kopgroep die ging sprinten om de overwinning. Uiteindelijk moest de finishfoto eraan te pas komen om de winnaar aan te wijzen, want het verschil met Tim van Dijke was bijna niet te zien.

Verder werd de Overijsselse wedstrijd de afgelopen jaren gewonnen door onder andere Dylan van Baarle, Bert-Jan Lindeman, Elmar Reinders, Fabio Jakobsen en David Dekker.

 
3 Reacties
Sorteer op:
1 februari 2022 15:27
Bah. Ze pakken Zwolle alles af.
11 februari 2022 15:54
Vage argumentatie. De Telegraaf en andere media kunnen weer rustig gaan speculeren. Familie-omstandigheden, verduistering van de clubkas, grensoverschrijdend handelen ? Ben gewoon wat duidelijker ! Met twee zinnen extra druk je alle speculaties de kop in !

Reacties zijn gesloten.