Stefan Poutsma opgenomen in ziekenhuis met hartritmestoornissen

maandag 8 augustus 2016 om 09:20
Stefan Poutsma opgenomen in ziekenhuis met hartritmestoornissen

foto: Leon van Bon

Stefan Poutsma is zaterdag met hartritmestoornissen opgenomen in het ziekenhuis van Heerlen. De renner van Jo Piels nam deel aan de Topcompetitie-wedstrijd De Hel van Voerendaal, maar moest vroegtijdig de wedstrijd staken. De 24-jarige renner zal in het ziekenhuis van Groningen nader worden onderzocht. 


“Zoals jullie hierboven kunnen lezen, lig ik weer in het ziekenhuis”, schrijft Poutsma op de website van zijn ploeg. “Het gaat nu naar omstandigheden goed met me. Tijdens de Hel van Voerendaal is het gevoel op mijn borst weer op komen zetten, iets waarvan ik had gehoopt nooit weer te hoeven voelen. Ik ben super opgevangen in het ziekenhuis in Heerlen, nadat ze me aantroffen met een onregelmatige en zeer hoge hartslag. Morgen word ik overgeplaatst naar Groningen en zal alles tot op de bodem uitgezocht worden. Iedereen bedankt voor de berichtjes die ik heb ontvangen.”

Dit artikel delen:

2 Reacties

maklukzat 8 augustus 2016 om 10:45

Lijkt me toch wel het einde van zijn wielercarrière. Heeft dit jaar al eerder problemen gehad en komt toch net tekort voor de stap naar de profs.

Piet Lut 8 augustus 2016 om 11:43

Dat is de tweede dit jaar al van die ploeg met problemen met het hart. Hoop dat het voor Poutsma beter afloopt

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair