Stan Van Tricht wordt stagiair bij Deceuninck-Quick-Step

maandag 2 augustus 2021 om 14:10
Stan Van Tricht wordt stagiair bij Deceuninck-Quick-Step

foto: Cor Vos

Stan Van Tricht rijdt de komende maanden in het shirt van Deceuninck-Quick-Step. De renner van SEG Racing Academy heeft een stagecontract getekend bij de ploeg van Patrick Lefevere, die op 1 augustus is ingegaan. 

“Ik ben heel blij dat ik voor Deceuninck-Quick-Step mag rijden”, geeft Van Tricht aan in een persbericht. “Ik bewonder deze ploeg omdat ze altijd grote resultaten behalen in de klassiekers. Zelf ben ik een puncheur. In de heuvelachtige wedstrijden kom ik het beste tot mijn recht. Daardoor zijn de Amstel Gold Race en Brabantse Pijl erg interessant voor me.”

Een zege wist de 21-jarige Van Tricht dit seizoen niet te boeken, maar in enkele sterk bezette profwedstrijden kwam de Belg wel tot een aantal ereplaatsen. Zo werd hij zevende in de Ronde van Limburg en zevende in het Circuit de Wallonie.

In Nederland liet Van Tricht twee jaar geleden voor het eerst van zich horen door als tweede te eindigen in Olympia’s Tour. In die wedstrijd boekte hij ook direct een etappezege.

Dit artikel delen:

5 Reacties

xistnc 2 augustus 2021 om 10:04

*Stan van Tricht.

Wheely 2 augustus 2021 om 11:14

Nu nichtje van Tricht nog!

Marik 2 augustus 2021 om 13:14

Laten we hopen dat Stan mentaal sterk genoeg is om naar verwachting te presteren.

Steven_E 2 augustus 2021 om 13:18

Van hetzelfde type zou Fabio Van Den Bossche een betere aanwinst zijn denk ik

Remcoderksen 4 augustus 2021 om 09:43

Hah, meneertje is een puncheur. Meteen blaten. Eerst maar eens wat laten zien. Waarschijnlijk komt hij bij Quick-Step niet eens aan de bak in het voorjaar.

Headlines

Materiaalzone

Populair