Stamsnijder definitief naar Project 1t4i

maandag 24 oktober 2011 om 11:20

Tom Stamsnijder heeft een contract getekend bij Project 1t4i, de opvolger van Skil-Shimano. De 26-jarige Nederlander is de zevende nieuwe renner bij de ploeg voor 2012. Onlangs maakte Dominic Klemme ook al de overstap van Leopard-Trek naar de Nederlandse ploeg.

“Ik heb voor Gerolsteiner, Rabobank en Leopard-Trek gereden en daar veel ervaring opgedaan. Nu kijk ik met veel ambitie uit naar deze nieuwe stap in mijn carrière,” aldus de Nederlander op de website van Project 1t4i. Stamsnijder is volgens het persbericht een allround renner die in de Vlaamse klassiekers en tijdritten goed uit de voeten kan. Ook in de sprinttrein moet hij een rol gaan spelen.

De geboren Almeloër wist bij de profs nog niet te winnen, al was hij er in 2007 dichtbij. In de dertiende etappe van de Vuelta dat jaar hoefde hij alleen Andreas Klier voor zich te dulden. Stamsnijder kijkt echter met vertrouwen naar de toekomst: “Project 1t4i is een team met grote ambities en een mooie toekomst voor zich. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren en ik denk dat ik in deze ploeg en met een intensieve begleiding vanuit het team als renner tot volle bloei kan komen.”

Lees ook:
Stamsnijder heeft voorkeur voor Project 1t4i

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair