Sponsorcontract Boels-Dolmans verlengd tot en met 2020

vrijdag 1 december 2017 om 09:47
Sponsorcontract Boels-Dolmans verlengd tot en met 2020

Goed nieuws voor Boels-Dolmans. Het sponsorcontract van beide sponsors is opengebroken en verlengd tot en met 2020. Dat meldt de ploeg.

De beste vrouwenploeg van het moment is daarmee verzekerd tot en met de Olympische Spelen van Tokio. De Dolmans Landscaping Group is al sinds de oprichting in 2010 als titelsponsor aan de ploeg verbonden. Boels Rental sloot zich in 2012 aan als naamgevende sponsor.

Bij Boels-Dolmans staan onder meer wereldkampioen Chantal Blaak, olympisch kampioen Anna van der Breggen en de voormalig wereldkampioenes Amalie Dideriksen en Elizabeth Deignan onder contract.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Hoebele 1 december 2017 om 11:52

Mooi om te horen, vooral na een (voor henzelf althans) relatief minder jaar.

0
sooike 1 december 2017 om 15:39

Trouwe sponsoren zijn een zegen voor welke activiteit dan ook. De overheid schrapt met een glimlach allerlei subsidies op sportief en vooral cultureel gebied ten gunste van enkele randstedelijke gezelschappen die via hun netwerk al jarenlang rustig achterover kunnen leunen en de miljoenen bijna moeiteloos kunnen binnenhalen om zo matig bezochte voorstellingen te kunnen spelen. De “provincie” wordt al jarenland oneerlijk bedeeld en daarom is het goed dat er commerciële partijen zijn die de gaten willen vullen. Niet alleen in de sport, maar ook voor het theater, concerten en andere grote publieksevenementen. Er zijn ook nadelen: veel sponsoren eisen een grotere inspraak op het beleid en de totale gang van zaken bij de gesponsorde club en een voorkeursbehandeling m.b.t. toegangskaarten en andere privileges. Boels/Dolmans is een gunstige uitzondering en is al jaren een sieraad voor het vrouwenwielrennen. Goed nieuws dus , deze verlenging !

0
aardappeljager 1 december 2017 om 23:01

Wat zou beter zijn voor je naamsbekendheid. De eerste of de tweede zijn in een naam. In dit geval dus Boels of Dolmans?

0

Headlines

Populair

Materiaalzone