Selectie van Rabo Liv compleet na aantrekken Kastelijn
woensdag 2 september 2015 om 14:48

Selectie van Rabo Liv compleet na aantrekken Kastelijn

Rabo Liv heeft haar selectie voor volgend seizoen rond. Het 18-jarige talent Yara Kastelijn is de laatste renster die aan de ploeg voor 2016 is toegevoegd. Zij zal komende winter nog rijden voor haar huidige crossploeg Guerciotti en stapt per 1 maart over naar Rabo Liv.

Tegelijkertijd met het aantrekken van Kastelijn werd bekendgemaakt dat de contracten met Thalita de Jong, Moniek Tenniglo en Anouska Koster zijn verlengd. Eerder was al duidelijk dat Jeanne Korevaar zou komen en de Duitse sprintster Anna Knauer zou vertrekken. Rabo Liv heeft voor 2016 twaalf rensters onder contract.

Selectie Rabo Liv voor 2016:
flag-nl Marianne Vos
flag-fr Pauline Ferrand Prevot
flag-nl Anna van der Breggen
flag-nl Lucinda Brand
flag-nl Roxane Knetemann
flag-au Shara Gillow
flag-nl Thalita de Jong
flag-pl Kasia Niewiadoma
flag-nl Moniek Tenniglo
flag-nl Anouska Koster
flag-nl Jeanne Korevaar
flag-nl Yara Kastelijn

 
4 Reacties
Sorteer op:
2 september 2015
Zitten ook gewoon echt nul matige rensters bij
2 september 2015
Kastelijn reed al op 16 jarige leeftijd mee in cross bij de elite met wat top 10 noteringen, vorig jaar helaas de winter moeten missen vanwege een blessure. Kijken of ze dit jaar U23 kampioen kan worden.
2 september 2015
Het vrouwenveld wordt elk jaar sterker. Volgend jaar een paar mooie blokken in het peloton. Rabo heeft mer Niewiadoma, Ferrand Prevot en van der Breggen alle groten voor de toekomst in huis. Dit jaar heeft Koster heel sterk gereden wat ik niet had verwacht en met Kastelijn en Korevaar heeft de ploeg opnieuw twee toekomstige toppers weten te binden.
2 september 2015
Wat een ongelofelijk sterke selectie is dit. En als Vos volgend jaar weer terug is op papier misschien wel de sterkste vrouwenploeg in het peloton.

Reacties zijn gesloten.