Scorito Klassiekerspel: Win een wielershirt naar keuze

vrijdag 18 september 2020 om 12:00
Scorito Klassiekerspel: Win een wielershirt naar keuze

Het klassiekerseizoen kwam dit voorjaar vanwege de coronacrisis abrupt tot stilstand. Daardoor was het ook voor Scorito niet mogelijk om het het Klassiekerspel af te ronden. Dit najaar volgt er een nieuwe poging en de inschrijvingen voor het Scorito Klassiekerspel zijn opnieuw geopend.

Schrijf je nu in

Ook onze WielerFlits sub-league wordt weer heropend. Het klassiekerspel wordt hervat met de Waalse Pijl op 30 september. De Ardennenklassieker markeert het begin van een nieuwe serie van negen wedstrijden, die afgesloten wordt op 25 oktober met Parijs-Roubaix.

Het spel begint weer opnieuw, wat betekent dat de scores uit de eerdere wedstrijden verdwijnen. Ook mag je opnieuw op basis van een fictief budget een selectie van 20 renners mag selecteren.

Hoe werkt het?
Bij het Klassiekerspel stel je met een fictief budget een team van 20 renners samen. Deze renners moeten het voor je gaan doen in de klassiekers.

Per wedstrijd mag je drie kopmannen aanwijzen, waarmee je extra punten kunt verdienen. De volledige spelregels en de puntentelling zijn te bekijken via de website en in de Scorito-app.

Het Klassiekerspel speel je voor € 3,99. Voor € 12,99 speel je 12 maanden lang mee met alle spellen van Scorito.

Hoofdprijs:
Sta je aan het einde van de voorjaarsklassiekers in de top 3 van onze sub-league? Dan ontvang je een wielershirt van een team uit de WorldTour naar keuze.

Schrijf je nu in


Je hebt tot uiterlijk woensdag 30 september 2020 om 11:33 uur de tijd om je team van 20 renners compleet te maken.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair