Wil jij de Vuelta-start in Nederland op een unieke manier van dichtbij meemaken?

donderdag 4 augustus 2022 om 14:00
Wil jij de Vuelta-start in Nederland op een unieke manier van dichtbij meemaken?
Ad

Met de successen van Team Jumbo-Visma in de Tour de France nog vers in het geheugen, gaat later deze maand alweer de volgende grote wielerronde van start.  Vanaf 19 augustus zijn Utrecht, ‘s-Hertogenbosch en Breda het decor van de Nederlandse Vuelta-start.

Samen met vrienden of zakenrelaties de Vuelta op een unieke manier beleven? Terwijl het wielerpeloton door Nederland trekt, creëert Maison van den Boer een buitenkans voor wielerliefhebbers, die willen genieten van een onvergetelijke ervaring met een compleet verzorgde VIP- ontvangst bij La Vuelta Holanda met o.a.:

  • Spaanse dranken & lekkernijen
  • Een heerlijke walking lunch/dinner
  • Live Entertainment
  • Meet & greets met (oud-)renners
  • VIP parkeerplaats bij de finish
  • Toegang tot het terrein met alle teambussen direct aan de finish
  • Live Q&A met o.a. Joop Zoetemelk, Adrie van der Poel en Leo van Vliet onder leiding van Mart Smeets of Sander Kleikers

 vrijdag 19 augustus : etappe 1 – Jaarbeurs Utrecht
zaterdag 20 augustus: etappe 2 – Utrecht Science Park & zondag 21 augustus: etappe 3 – Breda Chassé Theater

De Vuelta start op vrijdag recht voor de deur van Jaarbeurs Utrecht. Vanuit het VIP-terrein direct aan de start & finish beleeft u het live mee als de renners tijdens de ploegentijdrit door de Domstad razen om wederom te finishen bij Jaarbeurs! Dit alles terwijl u geniet van een open bar, diner en exclusieve culinaire hapjes.
Klik hier voor meer informatie
Terwijl La Vuelta Holanda door Nederland raast worden (net als bij Etappe 1) op de tweede en derde dag in respectievelijk Utrecht en Breda waardevolle contactmomenten gecreëerd voor uw relaties. Geniet van een gevarieerd middagprogramma met live muziek en DJ direct aan de finish.
Klik hier voor meer informatie

Wacht niet te lang, de belangstelling is groot en het aantal plaatsen is beperkt.
Wees er snel bij!

Dit artikel delen:

Volg hier

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone