Roompot verlengt sponsorcontract

zondag 15 april 2018 om 07:16
Roompot verlengt sponsorcontract

foto: Marcel Koch

Roompot blijft ook de komende jaren naamgever van de gelijknamige wielerploeg. De Zeeuwse aanbieder van vakantieparken heeft het sponsorcontract met twee jaar verlengd tot 1 januari 2021, met een optie voor nog eens twee jaar. Dat meldt de ploeg op zijn website.

Volgens De Telegraaf gaat ook het budget van de ploeg aanzienlijk omhoog. Met het extra budget hoopt de ploeg vanaf volgend seizoen ook sportief een stap te kunnen zetten.

“Wij zijn natuurlijk bijzonder verheugd met het vertrouwen dat Roompot Vakanties heeft gegeven in de toekomst van onze wielerploeg. We kunnen als organisatie nu de volgende stap zetten in onze groeiplannen en ambities”, vertelt teammanager Michael Zijlaard op de site van de ploeg.

Dit artikel delen:

29 Reacties

DrJ 15 april 2018 om 13:02

@Mathieu Moller

Langeveld, Hofland, Koen de Kort, Slagter, Boom, Clement.

Wel goeie renners, maar niet de echte toppers.

0
ghostwriter 15 april 2018 om 14:57

Waarom denken mensen hier dat Roompot opeens wielrenners als De Kort, Langeveld, Boom, Slagter en Van Baarle kunnen betalen? Roompot moet zich sowieso juist meer gaan richten op grote talenten. Momenteel heeft Roompot alleen Lighthart en Van Schip onder contract voor 2019. Hopelijk verlengen ze de contracten van Weening, Gerts, Meijers, Vd Hoorn en Budding en wordt de rest vervangen door jonge talenten. Het extra budget wat vrijkomt kunnen ze beter investeren in een betere en professionelere begeleiding van talenten.

0
LB117 15 april 2018 om 22:22

Waarom zou één van bovengenoemde renners ooit bij het huidige Roompot gaan rijden, dat wippert die totaal geflopt is er nu ook geen deuk in een pakje boter fietst een kopman is is veelzeggend.

Wat mij verder opvalt is dat Boogert altijd realistisch (lees fatalistisch) is over de kansen van zijn eigen ploeg in de klassierkers ” hopen op een vroege vlucht” ” als de toppers gaan rijden zijn we nergens” waar doe je het dan voor vraag ik mij af?

0
Bassie55k 16 april 2018 om 04:31

Renners voor volgend jaar:
– Blijvers: Ligthart, Van Schip, Weening, Budding, Gerts, Meijers, Reinders, Van der Hoorn, Van der Lijke, Van Goethem, Vermeltfoort, Wippert
– Nieuw: Lindeman, Hofstede, Hofland, Van Trijp, De Vries, De Laat, De Lange, Bol, Van den Berg, De Kleijn, Ottema, Van Dalen
– Hogerop: Riesebeek

0
  • 1
  • 2

Headlines

Populair

Materiaalzone