Roel van Sintmaartensdijk zegeviert ook in Omloop van Valkenswaard

maandag 5 september 2022 om 09:59
Roel van Sintmaartensdijk zegeviert ook in Omloop van Valkenswaard

foto: Cor Vos

De eindzege in de Schwalbe Topcompetitie kan Roel van Sintmaartensdijk bijna niet meer ontgaan. Zondag schreef de coureur van VolkerWessels ook de Omloop van Valkenswaard op zijn naam. Eerder dit jaar won Van Sintmaartensdijk al de Omloop van de Braakman en de Omloop der Kempen.

Met alleen nog de Eurode Omloop voor de boeg volgend weekend kan de eindzege in de Topcompetitie Van Sintmaartensdijk nauwelijks nog ontgaan.

Van Sintmaartensdijk reed zondag in de Brabantse wedstrijd weg uit een omvangrijke kopgroep met Frank van den Broek (JEGG-De Jonge Renner), waarna de twee nog gezelschap kregen van Meindert Weulink, Nick van der Lijke, Peter Schulting en Jasper de Laat.

In Valkenswaard mochten de zes koplopers om de overwinning sprinten. De rappe van Sintmaartensdijk trok andermaal aan het langste eind. De Laat en ploeggenoot Schulting mochten als nummers twee en drie mee het podium op.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Jans Koerts 5 september 2022 om 13:04

Hopelijk groeit Volker Wessels door naar pro continentale status?

0
De Štangelj Fanclub 6 september 2022 om 10:17

We zagen Roel en zijn broer een terrasje pakken in Brielle tijdens een training afgelopen maandag. De dag na deze overwinning. Goede coureurs hoor. Zouden ze bij VolkerWessels blijven volgend seizoen ?

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone