Rock Racing verkeert nog altijd in de problemen

dinsdag 9 februari 2010 om 14:54

De problemen voor Rock Racing zijn nog altijd niet voorbij. De formatie van de excentrieke Amerikaan Michael Ball liep begin dit jaar al een ProContinentale-licentie mis, en wacht momenteel zelfs nog op een continentale licentie van de UCI.

Nu een ProContinentale-licentie er in iedergeval niet komt voor ‘de Rockers’, is er dit seizoen geen plaats meer voor de nieuw aangetrokken Antonio Cruz (BMC), Mauro Abel Richeze (CSF), Patrick McCarty (OUCH) en Florentino Marquez. Ook Fred Rodriguez (ex-Lotto), José Enrique Gutierrez (ex-Phonak) en David Martin kunnen niet blijven.

De ploeg zal nu bestaan uit negen Mexicanen – waarvan er al vier zijn gecontracteerd – plus de Amerikanen Glen Chadwick en Floyd Landis, de Spanjaarden Francisco Mancebo en Oscar Sevilla en de Colombiaan Victor Hugo Pena. De twee laatstgenoemden zien de bui echter al hangen, en tekenden een contract op de voorwaarde dat ze overal kunnen solliciteren indien de CT-licentie er niet komt. Indien die er wel komt, maken waarschijnlijk ook nog twee Spanjaarden van het ter ziele gegane Contentpolis-Ampo de overstap naar Rock Racing.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair