Elmar Reinders en Nick van der Lijke blijven voor Riwal koersen

woensdag 30 december 2020 om 12:11
Elmar Reinders en Nick van der Lijke blijven voor Riwal koersen

Nick van der Lijke - foto: Cor Vos

Riwal Securitas zal ook volgend jaar nog in het peloton actief zijn. Het management van de Deense formatie bevestigt via social media dat de ploeg zoals verwacht doorgaat als continentale ploeg. Elmar Reinders bevestigt daarnaast aan WielerFlits dat hij net als Nick van der Lijke de ploeg trouw blijft.

Onlangs kon u op deze site al lezen dat het voortbestaan van de ploeg was verzekerd. Via de ploeg is het nieuws nu ook officieel naar buiten gebracht. “We zijn de laatste tijd een beetje stil geweest, maar we hebben achter de schermen veel en hard gewerkt”, schrijft de equipe op Instagram. “We gaan in 2021 verder als Riwal Cycling Team.”

“In 2021 zullen we als continentaal team actief zijn. Onze ambities zijn echter niet veranderd: we willen de beste ploeg van Denemarken zijn en we willen een team worden waar alle Denen voor kunnen juichen. We bedanken alle mensen en partners die ons dit jaar hebben gesteund.”

Reinders blijft
Van der Lijke gaf al aan dat zijn sportieve toekomst nog steeds bij Riwal ligt. Aan WielerFlits heeft Elmar Reinders laten weten dat ook hij volgend jaar voor de ploeg zal blijven rijden. Piotr Havik, Martijn Budding (beiden bij BEAT Cycling) en Arvid de Kleijn (Rally Cycling) zoeken hun heil elders.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Verweggistan 30 december 2020 om 12:24

Ik hoop dat ze een mooie ploeg kunnen neerzetten voor volgend jaar. Voor een PCT team heb je 20 man en vrij hoog ‘inschrijfgeld’ nodig. Dat haalden ze (net) niet. Maar een mooi CT team met een aantal profs moet dan wel lukken. Ik zag dat er nog 8 man van de ploeg over zijn. Naast Reinders en van der Lijke zijn ook Eriksson en Quaade interessante namen. Die andere renners (Lisson, Morch, Magnusson en Schultz) ken ik verder niet. Misschien dat ze nog een paar profs kunnen opvissen.

0
Stammie 30 december 2020 om 13:18

Bij doorgaan als PCT team was Jesper Hansen in beeld, misschien nu alsnog.

0
Scott Sunderland 30 december 2020 om 16:18

Over Nederlanders gesproken : zouden Jeroen Meijers en André Looij in Azië blijven koersen ??

0

Headlines

Populair

Materiaalzone