Reacties na de wereldbeker in Nommay

zondag 8 november 2009 om 22:15

Vandaag was Niels Albert wederom de sterkste in de wereldbeker, ditmaal was de wereldkampioen Zdenek Stybar de baas in een sprint à deux. “Iedereen zegt dat ik geen goede sprinter ben, maar ik heb Stybar toch geklopt.” Aldus de winnaar na afloop.

Niels Albert:
“Ik heb met tien centimeter verschil gewonnen. Ik had een goeie dag, maar Stybar was ook snel. Mijn banden waren twee millimeter dunner. Daarom schoof ik elke ronde weg op het snelle parcours. Iedereen zegt dat ik geen goede sprinter ben, maar ik heb Stybar toch geklopt.”

Zdenek Stybar:
“Met die versnelling heb ik risico’s genomen, maar zonder risico win je niet. Ik had geen frisse benen, omdat ik hard getraind had. Daarom kwam ik misschien tekort in de sprint. Het is een goede les. Ik weet dat ik Albert kan kloppen”.

Sven Nys:
“Ik heb van de week ook heel hard getraind, daarom was ik in de eerste helft van de wedstrijd niet zo goed. Op het einde werd ik echt goed. Ik had een goede kompaan aan Mourey. De wedstrijd mocht nog iets langer duren. Whereabouts? Die vult mijn vrouw in, maar als het fout loopt, neem ik de verantwoordelijkheid op mij. Malisse en Wickmayer worden te hard gestraft, maar ik vind dat systeem erg belangrijk”.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair