Podcast: Trainingskamp special

maandag 18 januari 2016 om 18:00
Podcast: Trainingskamp special

Spanje is momenteel de thuishaven van menig profwielrenner. Onder de Spaanse zon werken ze toe naar de start van het wielerseizoen.

In aflevering 26 van de WielerFlits Podcast trekt verslaggever Maxim Horssels naar Spanje voor een rondje langs de trainingskampen. In deze aflevering een uitgebreid gesprek met Nico Verhoeven, de technisch directeur van LottoNL-Jumbo, over de opbouw naar het seizoen, de nieuwelingen en zijn verwachtingen, en een verslag vanuit Benidorm, waar Wanty-Groupe Gobert zich aan de Belgische pers presenteerde.

De podcast is hieronder te beluisteren via Soundcloud.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (39,3 MB). Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps.

Dit artikel delen:

10 Reacties

Don Stephano 18 januari 2016 om 14:15

Wat een leuk verslag! (Y)

Sebas 18 januari 2016 om 14:55

Ja Nico? Battaglin een klassementsrenner … KOM OP zeg! Prima interview trouwens (af en toe een hapering in de stem); ook met wat additionele info betreffende Wanty erbij! Leuk!

rahimns 18 januari 2016 om 16:47

@Sebas hij bedoelt dat die in de groep zit van de klimmers en klassementsrenners (kopmannen en hun klimknechten)

@Striga dat is denk ik het geluid van de fans en dan vooral de TDF-volgers en niet het geluid van de meer kritische wielervolgers die je vooral hier op wielerflits vind (uitzonderingen daargelaten ;) )

Frits des Jeux 18 januari 2016 om 17:08

@Rahimns dat denk ik ook en ik denk dat Verhoeven ook gewoon gelijk heeft. LottoNL heeft zich voor het grote publiek dan ook enorm positief laten zien voor, tijdens en na de Tour. Ze reden massaal goed in Utrecht, het publiek was razend enthousiast juist als de renners van deze ploeg langskwamen. Dat verschil was goed te merken. Qua PR deden ze het erg goed met de trui van toen bijvoorbeeld. En als dan Gesink gewoon heel knap rijdt, dan mag je voor het grote publiek spreken van een geslaagde tour waarbij de volgers van de Tour tevreden zijn.

Sebas 18 januari 2016 om 18:20

@ rahimns

Ben blij dat jij er bent om dat mij duidelijk te maken, maar het lijkt me toch echt handig dat Nico dit duidelijker communiceert. Overigens ben ik niet overtuigd dat hij het anders ‘bedoelt’, na het nog eens terug te hebben geluisterd (11:22).

rahimns 18 januari 2016 om 18:34

@Sebas ik denk van wel… en graag gedaan ;)

Sebas 18 januari 2016 om 18:35

Haha, vooruit dan maar ;)

vinnievidefietsen 18 januari 2016 om 19:39

@ striga: giro was top, tour ook en vuelta met dagsucces, te weinig overwinningen, dat is waar, maar zeker niet slecht. En Verhoeven wordt niet betaald om als Theo Koomen of Gio Lippens verslag uit te brengen. Vind het een prima interview van Maxim, hoop dat er nog meer volgt komende dagen. Ieder zijn kwaliteiten. Kritiek mag uiteraard, maar niet met zo n zwakke fundering…

Striga 18 januari 2016 om 21:20

Hoezo zwakke fundering ? Hoe kan je nou in godsnaam zeggen dat het een goed jaar was. Als je 6 overwinningen pakt en maar 2 op WT-niveau is dat gewoon bagger. Een top Giro vind ik overdreven, Kruijswijk doet het een paar etappes goed maar wint niks en wordt 7e in het AK en de rest van het jaar zien we ‘m niet, idem voor Gesink.

tdb 19 januari 2016 om 09:05

@ Striga, volgens mij zegt Nico helemaal niet dat hij het een goed jaar vond. Hij zegt alleen dat een deel van de fans het helemaal geen slecht jaar vindt. Nico zegt duidelijk dat hij het aantal overwinningen niet voldoende vindt.

Headlines

Materiaalzone

Populair