Podcast: live bij Parijs-Roubaix
maandag 13 april 2015 om 12:00

Podcast: live bij Parijs-Roubaix

WielerFlits bespreekt elke week het laatste en opmerkelijkste wielernieuws in de WielerFlits Podcast.

De podcast van deze week is volledige gewijd aan Parijs-Roubaix, waar het stof van de kasseien inmiddels is neergedaald, maar de discussie opgang is gekomen. Met Parijs-Roubaix zijn de kasseiklassiekers ten einde: tijd voor een terugblik op de Hel van het Noorden, maar ook op het eerste deel van de voorjaarsklassiekers.

De podcast met freelance journalist en wielerliefhebber Emile Vaessen en WielerFlits-verslaggever Maxim Horssels is hieronder te beluisteren via Soundcloud.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (23,4 MB). Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps.

Stelling:

[poll=21]

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
13 april 2015 12:33
Opvallend interview met Nico Verhoeven! Maakt zichzelf licht belachelijk.

Verder, voor mij hadden alle renners die doorreden uit koers genomen mogen worden. Precedentwerking. Die trein was daar ook wel heel snel, had zomaar anders af kunnen lopen. En waar ik nog niet aan gedacht had en in de podcast werd genoemd: hoeveel kinderen hebben dat gisteren op tv gezien? Nee, kon echt niet. Hoe rigoureus het ook zou zijn geweest, dan maar 1x hard optreden en 50 man er uit gooien.
13 april 2015 12:37
Waar is die foto van dat wiel dan?
13 april 2015 14:20
Ik wil me graag aansluiten bij eerdere commentaren op de intromuziek. Onnodig luid en heftig mijns inziens.
13 april 2015 17:58
Die uitspraak van Verhoeven is inderdaad opmerkelijk, en daar klopt ook weinig van... Tuurlijk zijn overwinningen belangrijk, essentieel zijn ze.

Reacties zijn gesloten.