Podcast: Kruijswijk opnieuw sterk in de Giro d’Italia & haalt Kittel de Tour de France?

maandag 25 mei 2015 om 12:00
Podcast: Kruijswijk opnieuw sterk in de Giro d’Italia & haalt Kittel de Tour de France?

WielerFlits bespreekt elke week het laatste en opmerkelijkste wielernieuws in de WielerFlits Podcast.

In aflevering 14 van de WielerFlits Podcast: Alberto Contador leidt opnieuw het algemeen klassement in de Giro d’Italia na een interessante tweede week. In de schaduw van de klassementsmannen klimt Steven Kruijswijk dankzij een goed weekend (twee keer vijfde) langzaam richting de top tien. In de podcast deze week ook aandacht voor de World Ports Classic. De eindoverwinning ging daar naar sprinter Kris Boeckmans, een andere sprinter maakte zijn tweede comeback van het seizoen: Marcel Kittel. Zijn ploegleider Rudi Kemna vertelt over het masterplan om Kittel opnieuw te laten schitteren in de Tour de France. Ook spreekt Kemna openhartig over de vrees voor een nieuwe dopingcultuur.

De podcast met freelance journalist en wielerliefhebber Emile Vaessen en WielerFlits-verslaggever Maxim Horssels is hieronder te beluisteren via Soundcloud.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (22,3 MB). Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps.

Dit artikel delen:

1 Reactie

SCIC 25 mei 2015 om 19:05

Met dit deelnemersveld zit er misschien wel een top 10 in het AK voor Steven in.

Headlines

Materiaalzone

Populair