Pegasus Sports contracteert Knees en Klimov

zondag 19 september 2010 om 21:59

De opvolger van het huidige Fly V Australia, die bij het voorlopig uitblijven van een hoofdssponsor wordt aangeduid met de naam Pegasus Sports en volgend jaar een ProTour-status wil krijgen, heeft zich versterkt met Christian Knees en Serguei Klimov. Dat schrijft de Sydney Morning Herald. Ook wil het team nog steeds Fabian Cancellara binnenhalen.

De 29-jarige Knees, die ook kon rekenen op interesse van Quick-Step en Liquigas, verlaat na vijf jaar Team Milram, dat er maar niet in slaagt een nieuwe hoofdsponsor voor volgend jaar te vinden. Daarom kiest de Duitser nu eieren voor zijn geld. De 30-jarige Klimov zag zijn contract bij Team Katusha, waarvoor hij al vijf jaar rijdt, niet verlengd worden.

Pegasus vertoont ook nog steeds interesse in Fabian Cancellara, die deze week van Bjarne Riis de toestemming kreeg om Saxo Bank te verlaten. “De hamvraag is of wij Fabian zouden kunnen ondersteunen in de voorjaarsklassiekers. Vorig week was ons antwoord: ja. En dat is het nog steeds”, aldus Chris White.

Klik hier voor een overzicht van alle transfernieuwtjes en -geruchten.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair