Overige reacties na Ronde van Vlaanderen

zondag 4 april 2010 om 20:13

Na afloop van de Ronde van Vlaanderen waren de journalisten van Sporza, Rabosport en de Telegraaf er als de kippen bij om de hoofdrolspelers in de koers te vragen naar hun belevenissen. Hieronder volgen enkele reacties van bepalende renners en begeleiders uit de koers.

Sebastian Langeveld (22e)
“Dit was de zwaarste versie van de Ronde die ik heb meegemaakt. We zijn gewoon op waarde geklopt vandaag. Ik wist dat ze op de Berendries zouden gaan, maar ik moest gewoon passen. Eerlijk is eerlijk. De laatste kilometers was ik echt helemaal op. Maar ik merkte dat bij iedereen het beste er wel af was. Iedereen zat uit het lood. Meer dan dit behoorde vandaag echt niet tot de mogelijkheden. Jammer, want de vorm was goed. Ik had vooraf goede hoop, maar het heeft er hier eigenlijk geen moment ingezeten.”

Erik Dekker
“We hebben geen moment kunnen denken: we hebben kans. Na de Koppenberg zaten er vijftig man voorop, met van ons maar drie renners. De rest was echt weg. Dat is niet goed. Voor Lars is dit nieuw. Je hoopt altijd, maar dat is nergens op gebaseerd. Alleen op het feit dat hij een steengoede renner is. Nick Nuyens bleef ver af van het niveau wat we van hem verwacht hadden. We kwamen gewoon kwaliteit tekort.”

Matti Breschel (15e)
“De materiaalwagen fucked it up. Ik kreeg bij een wissel de fiets van Stuart O’Grady! Ploeggennoot Cancellara: “Het kan gebeuren, maar het mag eigenlijk niet.”

Lance Armstrong (27e)
“Ik voelde me als een vis op het droge. Maar toch ging het beter dan verwacht. Het vertrouwen is dit seizoen groeiende, de trend is goed. Of dit mijn laatste Ronde van Vlaanderen was? Dat weet ik nog niet.”

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair