Ook Tom Pidcock en Louis Vervaeke naar huis na positieve coronatests

vrijdag 17 juni 2022 om 11:16
Ook Tom Pidcock en Louis Vervaeke naar huis na positieve coronatests

Pidcock - foto: Cor Vos

Tom Pidcock van INEOS Grenadiers en Louis Vervaeke (Quick-Step Alpha Vinyl) kunnen worden toegevoegd aan de lange lijst niet-starters in de zesde etappe van de Ronde van Zwitserland. De twee renners testten allebei positief op het coronavirus. Ook Gianluca Brambilla verlaat de koers, maar zijn ploeg Trek-Segafredo meldt niets over een positieve coronatest.

<!-- Castelli -->

Pidcock stond na vijf dagen achttiende in het algemeen klassement, op 2:06 minuten van de gele trui. “In lijn met de team- en UCI-protocollen heeft Tom Pidcock zich vanochtend teruggetrokken uit de Ronde van Zwitserland, nadat hij lichte symptomen van het coronavirus had en een test een positief resultaat gaf”, laat INEOS Grenadiers weten.

Quick-Step Alpha Vinyl moest afscheid nemen van Louis Vervaeke wegens een positieve test op COVID-19. Trek-Segafredo deelde dan weer mee dat Gianluca Brambilla niet aan de start staat, nadat de Italiaan zich vannacht onwel voelde. Brambilla was de nummer 23 in het klassement, op vier minuten van het geel.

Uitvallers

Etappe 6
Dit artikel delen:

1 Reactie

Dikke Vrouw 17 juni 2022 om 12:06

Zo , t zit ook bij de quickies

0

Headlines

Populair

Materiaalzone