Ook B&B Hotels verlaat Ronde van Turkije na positieve coronatest

zondag 18 april 2021 om 10:06
Ook B&B Hotels verlaat Ronde van Turkije na positieve coronatest

foto: Cor Vos

B&B Hotels p/b KTM zal vandaag niet meer aan de start verschijnen van de slotetappe van de Ronde van Turkije. De Franse formatie heeft na een positieve coronatest binnen de ploeg besloten om de ronde te verlaten.

Afgelopen vrijdag besloot ook Rally Cycling zich terug te trekken uit de Ronde van Turkije na een COVID-besmetting. B&B Hotels maakt uit privacy-overwegingen niet bekend wie besmet is met het coronavirus. “We wensen alle renners en stafleden die nog in de Ronde van Turkije zitten veel succes”, schrijft de ploeg op Twitter.

Maxime Chevalier, Cyril Gautier, Luca Mozzato, Quentin Pacher, Kévin Reza, Pierre Rolland en Sebastian Schönberger deden namens B&B Hotels p/b KTM mee aan de Ronde van Turkije. Pacher leek op weg naar een top 10-notering in het algemeen klassement, maar moest na een valpartij opgeven in de voorlaatste etappe naar Turgutreis.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Aart van Woud 18 april 2021 om 10:48

Tja, van wat ik gisteren hoorde hoe het er in de hotels aan toe gaat in Turkije was het eigenlijk wachten op de volgende ploeg die moest afhaken vanwege een besmetting. Heel erg jammer.

Michiel De Rooij 18 april 2021 om 11:13

Hebben ze in Turkije überhaupt iets voor elkaar?

Headlines

Materiaalzone

Populair