‘OmegaPharma-Quick Step doet Cavendish aanbieding’

donderdag 30 augustus 2012 om 13:17

foto: Sirotti

Nu Mark Cavendish steeds minder trek lijkt te hebben om nog een jaar bij Sky onder te sneeuwen terwijl de ploeg alles op de klassementsmannen zet, doet OmegaPharma-Quick Step haar uiterste best om de rappe Brit binnen te halen voor 2013. Zo zou sponsor Specialized een aanbod op het bureau van de ‘Manx Express’ hebben laten landen, dat hem bij de ploeg van Lefevere moet laten belanden.

Dit gerucht wordt gemeld op het Italiaanse Ciclismoweb, maar is niet zomaar uit de lucht gegrepen. OPQS-ploegleider Patrick Lefevere uitte al eerder zijn wens om de wereldkampioen binnen te halen. Bovendien deed hetzelfde gerucht ook vorig jaar de ronde. Toen besloot ‘Cav’ om bij Sky te tekenen. Mocht de topsprinter ook nu niet van gedachten veranderen, zou Specialized ook nog sponsor van Sky kunnen worden. Alles om de snelle Brit op de juiste fiets te krijgen.

Met Katusha is er echter nog een andere kaper op de kust. Cavendish zelf heeft zich nog altijd niet uitgesproken over een eventueel vertrek bij Sky.

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone