Omar Fraile blijft Astana twee jaar langer trouw

woensdag 31 juli 2019 om 10:40
Omar Fraile blijft Astana twee jaar langer trouw

Omar Fraile won vorig jaar een Touretappe - foto: Cor Vos

Astana heeft zich ook voor de seizoenen 2020 en 2021 verzekerd van de diensten van Omar Fraile. Het contract met de 29-jarige Spanjaard is opengebroken, zo maakte het team vandaag bekend.

Fraile rijdt sinds 2018 voor de Kazachse WorldTour-formatie. In het eerste jaar leverde dat direct diverse successen op, zo won hij onder andere een etappe in de Tour de France. Dit seizoen heeft de Spanjaard omwille van een paar pittige valpartijen nog niet prijs kunnen rijden, maar Astana waardeert Fraile ook vanwege zijn werk voor de ploeg. Dit heeft geresulteerd in een nieuw contract.

In een reactie in het persbericht laat Fraile weten dat hij blij is met zijn nieuwe contract: “Dit team voelt als een familie waar ik onderdeel van uit wil blijven maken. Door dit gevoel, de professionele begeleiding en het goede materiaal was het een eenvoudige beslissing voor me om bij te tekenen. Ik ben trots om de kleuren van het team te blijven verdedigen en ik ben het management dankbaar voor het vertrouwen in mij.”

Dit artikel delen:

1 Reactie

Turtlehead 31 juli 2019 om 11:31

Tsja, eerst nog misschien naar een andere ploeg, nu bijgetekend. Zo gaat dat.
Vooral benieuwd wat Fuglsang doet.

Headlines

Materiaalzone

Populair