Nizzolo, Kristoff en Gaviria op startlijst Volta Limburg Classic
foto: Cor Vos
maandag 28 juni 2021 om 13:59

Nizzolo, Kristoff en Gaviria op startlijst Volta Limburg Classic

De Volta Limburg Classic beschikt volgende maand over een aantal fraaie namen op de startlijst. Onder meer Europees kampioen Giacomo Nizzolo, Alexander Kristoff en Fernando Gaviria staan tussen de voorlopige deelnemers van de Nederlandse eendagskoers.

Eerder deze maand maakte de organisatie al bekend dat vijf WorldTeams naar Limburg afreizen voor de 47e editie van de .1-koers. Inmiddels is ook de voorlopige deelnemerslijst gepubliceerd. Daaruit blijkt dat Qhubeka NextHash Europees kampioen Giacomo Nizzolo aan de start brengt. UAE Emirates vaardigt onder anderen Alexander Kristoff en Fernando Gaviria af. Bij Jumbo-Visma staan Nederlands kampioen Timo Roosen en Pascal Eenkhoorn op de startlijst.

“Als je deze klinkende namen op je startlijst ziet verschijnen, kun je alleen maar trots zijn”, aldus organisator Roy Packbier. De Volta Limburg Classic staat voor zondag 18 juli op de agenda.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
29 juni 2021 06:17
Er zijn wel belangrijker koersen dan deze. Misschien fuseren met de Amstel en eens een echt uitdagend parcours maken met een heuvelop aankomst.
    1 juli 2021 12:41
    Wellicht 'belangrijker', maar zeker niet minder interessant. Kan tijdens de live uitzending van deze fraaie koers toch zeker intensief genieten.
    Zie de opgenomen hellingen in het parcours en de deelnemende ploegen via:
    https://www.voltalimburgclassic.nl/nl/wedstrijd/heren/parcours-heren

Reacties zijn gesloten.