Nils Politt: “Deceuninck-Quick-Step gaat morgen iets proberen”

zaterdag 28 augustus 2021 om 17:08
Nils Politt: “Deceuninck-Quick-Step gaat morgen iets proberen”

foto: Cor Vos

Nils Politt sloeg zaterdag een dubbelslag in de Deutschland Tour, maar richtte na afloop zijn vizier meteen op de etappe van zondag. “Deceuninck-Quick-Step gaat morgen iets proberen”, zei hij. “Het gaat heel zwaar worden om mijn trui te verdedigen, maar misschien draait het ook weer uit op een sprint.”

De nieuwe voorjaarseditie van RIDE is nu verkrijgbaar! Dit 180 pagina's dikke wielermagazine staat vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Bestel hem nu online. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

De aanval van de Duitser was niet gepland, zo laat hij weten. Na afloop sloeg ploeggenoot Pascal Ackermann van frustratie op zijn stuur, maar Politt had even daarvoor wel om toestemming gevraagd om aan te vallen. “Alleen als ik met Teuns was, mocht ik. Omdat hij Bauhaus nog in het peloton had zitten.”

“Uiteindelijk kwam ik solo aan. Dit is mijn beste seizoen tot dusver, dus ik ben erg blij. Hier winnen is echt de kerst op de taart”, eindigt hij blij.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Jean Dumas 28 augustus 2021 om 22:31

Lekker hoor, echt fantastisch bezig dit seizoen.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone