Nieuwe Track Champions League live te zien bij RTL 7 en Videoland

zondag 8 augustus 2021 om 13:12
Nieuwe Track Champions League live te zien bij RTL 7 en Videoland

foto: Cor Vos

Goed nieuws voor liefhebbers van het baanwielrennen. RTL7 en Videoland gaan vanaf dit najaar live baanwielrennen uitzenden. Vanaf 6 november is de nieuwe UCI Track Champions League te zien op de zender en via de video-on-demanddienst, meldt RTL.

De Track Champions League is een nieuwe baancompetitie waarin de UCI de beste sprinters en duurspecialisten wil samenbrengen in een reeks van zes wedstrijden. De nieuwe competitie telt zes manches in vijf landen, bestaande uit wedstrijden op de individuele sprint, Keirin, afvalkoers en scratch. De renners beginnen op 6 november op het Spaanse eiland Mallorca en eindigen op 11 december in Tel Aviv, de tweede grootste stad van Israël.

Vier van deze manches worden rechtstreeks uitgezonden op RTL 7, alle avonden zijn live te zien via Videoland. Onder anderen Harrie Lavreysen is al verzekerd van deelname. De Nederlander won tijdens de Olympische Spelen van Tokio goud op zowel de teamsprint als de sprint, en pakte brons op de Keirin. Meer informatie over de inhoud van de uitzendingen van de Track Champions League bij RTL 7 en Videoland volgt later.

Dit artikel delen:

1 Reactie

dit is mijn achterwiel 8 augustus 2021 om 16:00

Lekkah-lekkah!!

Volg hier

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone