Nieuwe co-sponsoren voor Fortuneo en Marlux

donderdag 1 juni 2017 om 10:00
Nieuwe co-sponsoren voor Fortuneo en Marlux

De Franse Fortuneo-ploeg zal onder een andere naam de Tour de France rijden. Le Telegramme meldt dat co-sponsor Vital Concept vervangen wordt door Oscaro, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van auto-onderdelen.

De krant meldt daarnaast dat Patrice Étienne (directeur van Vital Concept) van plan is om een nieuwe wielerploeg op te starten. Oud-renner Jérôme Pineau is in beeld als teambaas en de nieuwe ploeg gaat proberen om Bryan Coquard (die niet gaat verlengen bij Direct Energie) als kopman in te lijven.

Marlux – Bingoal
In België heeft de Marlux-veldritploeg van Kevin Pauwels, Michael Vanthourenthout en Klaas Vantornout een nieuwe co-sponsor gevonden. Napoleon Games wordt vanaf 1 januari vervangen door B!ngoal (Bingoal), een bedrijf voor sportweddenschappen. De overeenkomst geldt tot eind 2022.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Netraam 1 juni 2017 om 10:27

Oscaro sponsort ook al het WTCC, die proberen toch flink aan de weg te timmeren. Vraag me toch af of dat wel helemaal past bij het wielrennen…

0
r525 1 juni 2017 om 10:48

Voor wat Coquard dit jaar laat zien heb je dan met een Continale ploeg wel voldoende, dat moet lukken…

0
Mathieu Moller 1 juni 2017 om 10:52

Ik zie niet in wat deze ploeg voor Coquard te bieden heeft wat Direct Energie niet te bieden heeft. Lijkt mij een stap achteruit. Ik denk dat Coquard ook liever naar de WorldTour trekt dan naar een ander Frans ProConti ploegje, hoewel ik niet zo gauw weet bij welke WT-ploeg hij echt zou passen.

0
Il Cavaliere 1 juni 2017 om 14:34

@Mathieu Moller Geld.

0
Mathieu Moller 1 juni 2017 om 14:43

Zou deze ploeg dan zoveel rijker zijn? Voor het grote geld lijkt dit me nou niet echt de place to be.

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone