Nicolas Marini aan het feest in Tour of Qinghai Lake

Nicolas Marini aan het feest in Tour of Qinghai Lake

Foto: Sirotti

vrijdag 28 juli 2017 om 08:13

Nicolas Marini heeft de twaalfde etappe in de Tour of Qinghai Lake (2.HC) op zijn naam geschreven. Voor de 23-jarige Italiaanse sprinter van Nippo-Vini Fantini is het de eerste zege van het seizoen. Jon Aberasturi (UKYO) en ploegmakker Eduard Michael Grosu moesten in de straten van Yinchuan genoegen nemen met de dichtste ereplaatsen.

De Venezolaan Yonathan Monsalve behoudt zijn leiderstrui. Morgen staat de slotrit van de Tour of Qinghai Lake op het programma. Een 111 kilometer vlakke etappe van en naar Zhongwei zal de beslissing brengen in het algemeen klassement.

Dit artikel delen:

4 Reacties

wimpy 28 juli 2017 om 08:55

111 km vlak en daar is Marini! :)

Chaba 28 juli 2017 om 09:16

jonge snelle gast, net als Grosu maar klimt lastig. Ik weet dat hij hier niet rijdt maar ik moest even aan Arredondo denken. Die komt ook niet uit de verf bij dit team. Sterker nog, hij is dit jaar nog minder gaan rijden dan zijn laatste jaar bij Trek…

Koen Middendorp 28 juli 2017 om 10:05

@Chaba
Arredondo heeft nog altijd last van knieproblemen. Ik vrees voor het einde van zijn carrière, aangezien hij al twee jaar niet pijnvrij meer kan koersen. Daarom staan er ook zoveel DNF’s achter zijn naam.

Hij zou na de Coppi & Bartali een rustperiode inlassen om naar alternatieve methodes/oplossingen te zoeken voor zijn knieperikelen, maar sindsdien is er weinig meer van hem vernomen.

Wheely 28 juli 2017 om 12:05

Eén groot feest daar bij dat meer.

Headlines

Materiaalzone