‘Nibali naar INEOS Grenadiers in 2022? Moeilijk, maar niet onmogelijk’

zaterdag 12 december 2020 om 10:03
‘Nibali naar INEOS Grenadiers in 2022? Moeilijk, maar niet onmogelijk’

foto: Cor Vos

Vincenzo Nibali wordt nog steeds in verband gebracht met INEOS Grenadiers voor een transfer in 2022. Zijn zaakwaarnemer Alex Carera zwakte een maand geleden die geruchten nog af, maar nu laat hij ogenschijnlijk toch een opening.

“Het is ingewikkeld, maar in de wielersport is alles mogelijk”, laat Carera aan Marca weten over de mogelijke transfer van de doorknede Italiaan, winnaar van vier grote ronden. “Het is moeilijk, maar niet onmogelijk”, aldus de zaakwaarnemer.

Nibali is niet de enige grote rennersnaam in het portfolio van Carera, die samen met zijn broer het managementbureau A&J All Sports runt. Ook bijvoorbeeld Tourwinnaar Tadej Pogačar maakt van hun diensten gebruik, net als voorheen Chris Froome.

Pinarello
Vorige maand zwollen de geluiden aan over een mogelijke transfer van Nibali naar de Britse ploeg. Volgens de Italiaanse wielerjournalist Beppe Conti ontving de klassementsrenner al een aanbod van het team. “Het lijkt erop dat het aanbod via Pinarello komt.”

Dit artikel delen:

8 Reacties

Onie 12 december 2020 om 10:29

Het nieuws lijkt mij meer dat zijn zaakwaarnemer niet weet wat hij wil. Een zaadje poten, dit zaadje vervolgens in het donker in de kast zetten en vervolgens de kastdeur op een kier openzetten dat er een beetje licht bij kan.

Ik verwacht dat hij volgende week ook als mogelijke lijsttrekker van 50+ wordt gepresenteerd. Het is moeilijk, maar niet onmogelijk.

Chasse_patate 12 december 2020 om 10:54

Tsja. Zou wel passen bij Ineos. Maar goed die willen alles wat top 10 kan klimmen.

Bazzz 12 december 2020 om 11:23

Tja, niets is onmogelijk in het leven.

Wheely 12 december 2020 om 11:40

Tja ze hebben Porte ook gehaald, Nibali zou wel bij hun zogenaamde nieuwe filosofie passen.

john 12 december 2020 om 12:18

Qua leeftijd zou die beter bij Israël passen

EducationSecond 12 december 2020 om 12:48

Nibali heeft dit jaar laten zijn dat hij het echte topniveau niet meer aankan. Lijkt me ook geen man die in een treintje voor Bernal gaat rijden.

Ik zou zeggen, ga volgend jaar nog 1x voor de Giro, en richt je daarna op het ploegleiderschap bij een middelmatige Italiaanse ploeg.

Arie den Blanken 12 december 2020 om 13:19

Het gaat met renners met een dergelijke erelijst niet om de toekomstige prestaties maar om publicitaire redenen om zo iemand als nog te contracteren. Zoals al gesuggereerd in het artikel lijkt dat Pinarello als Italiaanse onderneming daar tussen zit me meer aannemelijk..

KennyKlimmen 12 december 2020 om 16:13

Zie hem liever á la Rebellin bij een proconti nog de kopman uithangen….

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair