Neem een abonnement op RIDE en krijg een schoonmaakset van Dynamic Bike Care cadeau
donderdag 5 oktober 2023 om 17:00

Neem een abonnement op RIDE en krijg een schoonmaakset van Dynamic Bike Care cadeau

Ride De herfst komt eraan. Dat betekent een stuk vaker je fiets schoonmaken. Speciaal voor wielerliefhebbers die prat gaan op een schone fiets, hebben we deze week een niet te missen aanbieding.

Voor slechts 40 euro krijg je niet alleen ieder kwartaal RIDE Magazine (het wielerblad van de redactie van WielerFlits) thuisgestuurd, maar ontvang je ook de Quick ’n Dirty schoonmaakset van Dynamic Bike Care. Een must-have voor iedere serieuze wielrenner!

Met deze bio fietsonderhoudsset maak je jouw fiets gemakkelijk en snel schoon. Verwijder al het vuil met Dirt Destroy foam spray, maak je aandrijflijn schoon met Drivetrain Detox en smeer de ketting tot slot met Bio All round lube. De set bevat bovendien de populaire Dynamic Soft washing brush.

Wanneer je ervoor kiest om nu een abonnement te nemen, krijg je als welkomstcadeau deze handige schoonmaakset thuisgestuurd.

Momenteel ligt onze najaarseditie in de winkel. Wil je er zeker van zijn dat je deze uitgave in handen krijgt? Neem dan nu een abonnement en krijg hem gratis thuisgestuurd!

RIDE Magazine